Skip to main content

Camrose

Bill Fowler Centre

For this project, which is designed with younger children in mind, we presented our customer with two unique design options that met their needs and wish list items. This design was chosen because it is bright, appealing and has a huge amount of play value. There are multiple sliding options and a varying range of challenge with the climbers. Aesthetically, the black posts and floating roofs give a fun and bright primary coloured playground a modern twist. A transfer station along with pour-in-place surfacing provide easy access to the structure for varying abilities. A freestanding Multi-Bounce provides opportunities for parallel play along with bouncing motion kids love. Pour-in-place rubber surfacing, complete with splashes adds another dimension of fun to the playground.

See What We’ve Done

View More Projects